Evenementenvergunning verleend, 112-Veiligheidsdag Pijnacker

De 112-Veiligheidsdag aan de Nootdorpseweg 5 te Pijnacker op 31 augustus 2019 van 10.00 tot 16.00 uur.

Voor de te houden veiligheidsdag is verleend:

- een vergunning van de burgemeester voor een evenement op grond van artikel 2:25 Algemene Plaatselijke Verordening Pijnacker-Nootdorp 2017 (verder: APV);

- een ontheffing van het college voor het ten gehore brengen van muziek en/of omroepen buiten een inrichting op grond van artikel 4:6 APV.

Zaaknummer: 1001843

Verzenddatum: 15-08-2019

Bezwaar

Tegen dit besluit kunt u bij mij bezwaar maken. De termijn voor het indienen van een bezwaarschrift bedraagt 6 weken en vangt aan met ingang van de dag na die waarop het besluit is bekendgemaakt (datum verzending). U wordt verzocht op uw brief het woord “Bezwaarschrift” te vermelden.

Verder kunt u bij onverwijlde spoed een verzoek tot een voorlopige voorziening indienen bij de Voorzieningenrechter van de Rechtbank in Den Haag, Postbus 20302, 2500 EH Den Haag. Een dergelijk verzoek kunt u alleen indienen, als u ook bezwaar hebt gemaakt. U moet bij uw verzoek aan de Rechtbank ook een afschrift van het bezwaarschrift overleggen.

U kunt het verzoek om voorlopige voorziening ook digitaal bij de Rechtbank in Den Haag indienen. Dit kunt u doen via http://loket.rechtspraak.nl/bestuursrecht . Daarvoor moet u wel beschikken over een elektronische handtekening (DigiD). Kijk op de genoemde site voor de precieze voorwaarden.

 

Naar boven