Kennisgeving evenementenvergunning

 

Op 15 augustus 2019 is een evenementenvergunning verleend aan Stichting “De Oranjevriend” voor het organiseren van het evenement Fiets’em der in, in het water van de Ammerse Boezem en op de Molenkade te Groot-Ammers op vrijdag 30 augustus 2019 vanaf 17:00 uur tot 21:30 uur en zaterdag 31 augustus 2019 vanaf 13:00 uur tot 21:00 uur. (Artikel 2:25 Algemene Plaatselijke Verordening en Evenementenbeleid Molenlanden 2014).

Ook is een ontheffing verleend van:

het verbod ten aanzien van het verstrekken van zwak-alcoholhoudende drank tijdens bovengenoemd evenement. Deze ontheffing is verleend aan de heer A.N. van Wijk (Artikel 35 Drank- en Horecawet).

Bezwaarschriftclausule

Op grond van de Algemene wet bestuursrecht kunt u binnen 6 weken na de dag van verzending van het besluit een gemotiveerd bezwaarschrift indienen bij het college van burgemeester en wethouders, bij voorkeur, via www.molenlanden.nl. Daarvoor moet u wel beschikken over een elektronische handtekening (DigiD).

Het bezwaarschrift dient op grond van artikel 6:5 van de Algemene wet bestuursrecht te zijn ondertekend en dient tenminste te bevatten:

Uw naam en adres;

De datum waarop u het bezwaarschrift geschreven hebt;

Een omschrijving van het besluit waar uw bezwaar zich tegen richt;

Het zaaknummer van het besluit;

De gronden waarop uw bezwaar berust.

Een bezwaarschrift heeft geen schorsende werking. Daarom kunt u eventueel om een voorlopige voorziening verzoeken bij de voorzieningenrechter van de rechtbank Rotterdam, sector Bestuursrecht, Postbus 50951, 3007 BM Rotterdam.

U kunt ook digitaal het verzoekschrift indienen bij genoemde rechtbank via http://loket.rechtspraak.nl/bestuursrecht. Daarvoor moet u wel beschikken over een elektronische handtekening (DigiD). Kijk op de genoemde site voor de voorwaarden.

Naar boven