Aangepast aanwijzingsbesluit wijziging indieningstermijn aanvraag vergunning vuurwerkverkoop

Burgemeester en wethouders maken bekend dat zij besloten hebben:

 

De indieningstermijn voor de aanvraag van een verkoopvergunning consumentenvuurwerk te wijzigingen van drie naar twaalf weken voorafgaand aan het moment van verkoop. Dit conform Artikel 1.8 van de APV, derde lid, waarin wordt bepaalt dat het bevoegde bestuursorgaan voor bepaalde vergunningen of ontheffingen de indieningstermijn zoals genoemd in het tweede lid van het artikel van drie weken kan verlengen tot ten hoogte twaalf weken.

 

Documentnummer: 2019-056640.

 

Bezwaar

Op grond van de Algemene wet bestuursrecht kunnen belanghebbenden binnen zes weken na bekendmaking van dit een besluit een bezwaarschrift indienen bij het college van burgemeester en wethouders, t.a.v. de eenheid Veiligheid en Recht, Postbus 9033, 7300 ES Apeldoorn.

Een bezwaarschrift kan ook digitaal ingediend worden via het formulier op www.apeldoorn.nl. Als u uw bezwaarschrift per post verstuurt raad ik u aan een kopie van het besluit mee te sturen.

 

Vragen?

Heeft u vragen over dit besluit dan kunt u contact opnemen met APV vergunningen, via telefoon 14055 of via apvvergunningen@apeldoorn.nl

 

 

 

 

 

Naar boven