Aangevraagde omgevingsvergunning - aangevraagd bestemmingsplan verbrede reikweidte - bouwen woning en veranderen in-/uitrit - agrarische bestemming veranderen in woonbestemming - Noord Aa 2C - Zoeterwoude

De gemeente bereidt de besluiten op deze aanvragen samen voor

De gemeenteraad heeft besloten op 11 juli 2019 dat besluiten op de verschillende aanvragen voor dit project samen worden voorbereid en bekend worden gemaakt.

Dit raadsbesluit is genomen volgens artikel 3.30 van de Wet ruimtelijke ordening. Hierin staat de coördinatieregeling.

 

De gemeente heeft twee aanvragen ontvangen voor Noord Aa 2C

Beide aanvragen zijn ontvangen op 6 augustus 2019.

De aanvraag voor omgevingsvergunning heeft kenmerk Z19-021985 en gaat over het bouwen van een woning ter vervanging van agrarische bebouwing en het veranderen van de bestaande in-/uitrit.

De aanvraag voor bestemmingsplan heeft kenmerk Z19-021654 en gaat over het planologisch mogelijk maken van bovengenoemd bouwplan.

U kunt de omgevingsvergunningaanvraag en het aangevraagde concept bestemmingsplan bekijken. Via www.zoeterwoude.nl/afspraakmaken kunt u daarvoor een afspraak maken bij het Omgevingsloket in het gemeentehuis.

 

U kunt nog niet reageren op de aanvragen

In deze fase kunt u nu nog geen zienswijzen of bezwaren indienen. Als u dat wel doet, nemen wij deze niet in behandeling.

De coördinatieregeling maakt het mogelijk om gecoördineerd over het bestemmingsplan en de omgevingsvergunning te besluiten. Er komt later nog gelegenheid om te reageren. Dit laten wij tegen die tijd weten.

 

Naar boven