Verleende omgevingsvergunning Grote Cour 17 te Sint-Michielsgestel

 

Registratienummer 2018343

Verleend op 13 augustus 2019

het uitbreiden van de hoofdmassa aan de linker zijgevel van de woning

Reguliere procedure voor de activiteit: bouwen

 

Informatie en procedure

De beschikking en de bijbehorende stukken liggen op afspraak ter inzage in het gemeentehuis. Voor een afspraak en informatie over de dag van verzending kunt u contact opnemen met het team Vergunningen, Toezicht en Handhaving telefoonnummer (073) 553 11 50.

 

Heeft u direct belang bij deze beslissingen? Dan kunt u binnen zes weken, nadat het besluit aan de aanvrager bekend is gemaakt, schriftelijk bezwaar maken. U kunt het bezwaarschrift richten aan het college van burgemeester en wethouders, Postbus 10.000, 5270 GA Sint-Michielsgestel. U kunt ook digitaal bezwaar indienen via www.sint-michielsgestel.nl. Om het bezwaarformulier in te vullen heeft u een DigiD inlogcode nodig.

Heeft u spoedeisend belang? Het bezwaarschrift houdt de werking van het besluit niet tegen. U kunt naast het bezwaarschrift de voorzieningenrechter vragen om een verzoek om voorlopige voorziening. Richt uw verzoek aan rechtbank Oost-Brabant, locatie ’s-Hertogenbosch, sector Bestuursrecht, Postbus 90.125, 5200 MA ’s-Hertogenbosch. U kunt ook digitaal verzoeken om een voorlopige voorziening bij genoemde rechtbank via http://loket.rechtspraak.nl/bestuursrecht.

Voor het indienen van een voorlopige voorziening bent u griffierecht verschuldigd.

Naar boven