Boompjesweg 1A in Landhorst (definitief besluit omgevingsvergunning inclusief melding Activiteitenbesluit milieubeheer)

Burgemeester en wethouders maken bekend dat zij een definitief besluit hebben genomen op de omgevingsvergunning voor het bouwen van een loods en het wijzigen van de inrichting (bouwen, milieuneutraal veranderen en vvgb beschermde natuurgebieden).

Ter inzage

Het definitieve besluit en de bijbehorende stukken liggen vanaf de volgende werkdag voor de duur van 6 weken ter inzage op het gemeentehuis Brink 3 in Sint Anthonis of u kunt het digitaal opvragen via postbus@sintanthonis.nl.

Beroep

Tegen dit definitieve besluit kan binnen zes weken na publicatie beroep worden aangetekend door:

  • belanghebbenden die een zienswijze hebben ingediend;

  • belanghebbenden die kunnen aantonen daartoe redelijkerwijs niet in staat te zijn geweest;

  • belanghebbenden die het niet eens zijn met (eventuele) wijzigingen ten opzichte van het ontwerpbesluit.

Het beroepschrift moet worden ingediend bij de rechtbank Oost-Brabant, sector bestuursrecht, Postbus 90125, 5200 MA ’s-Hertogenbosch of digitaal via http://loket.rechtspraak.nl/ (DigiD noodzakelijk).

Voorlopige voorziening

Een beroepsschrift tegen een besluit schort de werking van dat besluit niet op. Dit betekent dat de vergunninghouder gebruik mag maken van zijn vergunning (na de beroepstermijn). Om dit tegen te gaan, kunt u een voorlopige voorziening vragen. De rechter beslist of er redenen zijn om de vergunning te schorsen. U vraagt een voorlopige voorziening aan bij de voorzieningenrechter van de rechtbank Oost-Brabant, sector bestuursrecht, Postbus 90125, 5200 MA ’s-Hertogenbosch of digitaal via http://loket.rechtspraak.nl/ (DigiD noodzakelijk).

 

Meer informatie

Voor informatie kunt u terecht bij het cluster VTH, telefoonnummer (0485) 38 88 88.

 

Naar boven