Wet Bodembescherming: besluit Kanaalweg ter hoogte 64 van HOV Dichterswijk d.d. 23 juli 2019 wijk Zuidwest Bodemverontreiniging

Wij hebben vastgesteld dat op de locatie Kanaalweg ter hoogte 64 van HOV Dichterswijk sprake is van een geval van ernstige bodemverontreiniging. Het ingediende saneringsplan voorziet in de verwijdering van een deel van de verontreinigde grond. De verontreinigde grond wordt afgevoerd naar een erkende verwerker. De werkzaamheden hebben niet tot doel de bodem volledig te saneren. Na afloop van de werkzaamheden zal sterk verontreinigde grond onder de verharding en tunnelconstructie achterblijven.

Inzage

De beschikking en overige stukken kunt u inzien op het Stadskantoor, Stadsplateau 1 te Utrecht, na het maken van een afspraak met Ruimtelijke Kwaliteit en Duurzaamheid. Hiervoor neemt u contact op met het Klant Contact Centrum, telefoonnummer 030 286 00 00 of per email via bodeminfo@utrecht.nl.

In de periode van woensdag 24 juli 2019 tot en met woensdag 4 september 2019 kan een belanghebbende tegen dit besluit in beroep gaan bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State.

Raad van State

Voorzitter van de afdeling Bestuursrechtspraak

Postbus 20019

2500 EN DEN HAAG

 

Naar boven