Vastgesteld bestemmingsplan Kern Aalten 2011, wijziging Willemstraat 9

Het college van B&W heeft op 16 juli 2019 het bestemmingsplan “Kern Aalten 2011, wijziging Willemstraat 9” vastgesteld. Dit plan maakt de bouw van maximaal 5 woningen mogelijk op het perceel Willemstraat 9 in Aalten.

Inzien

Het plan is te bekijken via www.ruimtelijkeplannen.nl (plan-ID: NL.IMRO.0197.WP00035-VG01) of via onze website www.aalten.nl/ruimtelijkeplannen onder Inwoners / Wonen en bouwen / Ruimtelijke plannen. U kunt het plan ook tijdens openingstijden inzien in het gemeentekantoor (Hofstraat 8 in Aalten).

Beroep

Tegen het ontwerp van het plan zijn geen zienswijzen naar voren gebracht en er zijn geen wijzi­gingen in het plan aangebracht. Daarom kan alleen een belang­hebbende die aantoont dat hij redelijkerwijs niet in staat is geweest zijn zienswijze bij het college naar voren te brengen, gedurende de beroepstermijn beroep instellen. De beroepstermijn is van 24 juli 2019 tot en met 3 september 2019.

Uw beroepschrift kunt u indienen bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag. Het instellen van beroep schorst het besluit niet. Degene die beroep instelt kan daarnaast een verzoek om voorlopige voorziening (schorsing) indienen bij de Voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag. Indien een verzoek om voorlopige voorziening is ingediend treedt het besluit niet in werking voordat op dat verzoek is beslist.

Wilt u ondersteuning bij het inzien van bestemmingsplannen op www.ruimtelijkeplannen.nl of hebt u andere vragen? Neem dan contact op met de gemeente via ons Klant Contact Centrum, telefoon (0543) 49 33 33. U kunt ook een e-mail sturen naar gemeente@aalten.nl.

 

Naar boven