Verleende omgevingsvergunning met uitgebreide procedure, Schaikseweg 78 Leerdam

Burgemeester en wethouders van gemeente Vijfheerenlanden maken bekend dat zij de volgende omgevingsvergunning hebben verleend:

Op 17 juli 2019 is een omgevingsvergunning met uitgebreide procedure verzonden voor de activiteiten 'bouwen' en 'afwijken bestemmingsplan' voor het vergroten van een bijgebouw op het adres Schaikseweg 78, 4143 HH Leerdam. Deze vergunning is geregistreerd onder nummer OV-2018-0005.

Als u het niet eens bent met dit besluit kunt u binnen zes weken beroep aantekenen bij de rechtbank Midden-Nederland, afdeling bestuursrecht, Postbus 16005, 3500 DA Utrecht. De termijn van zes weken start een dag na de verzenddatum van deze brief. In het beroepschrift moet u de volgende gegevens vermelden: uw naam en adres, de datum, een omschrijving van het besluit waar u het niet mee eens bent en zo mogelijk een kopie van dit besluit en de redenen waarom u een beroepschrift indient. U sluit uw beroepschrift af met uw handtekening.

Als sprake is van een spoedeisend belang dan kunt u verzoeken om een voorlopige voorziening bij de rechtbank Midden-Nederland, afdeling bestuursrecht, o.v.v. voorlopige voorzieningen.

U kunt ook digitaal een beroepschrift indienen en/of om een voorlopige voorziening verzoeken via http://loket.rechtspraak.nl/bestuursrecht. Daarvoor moet u wel beschikken over een elektronische handtekening (DigiD). Aan het indienen van een beroepschrift en een verzoekschrift zijn kosten verbonden (griffierechten). Voor de hoogte van deze griffierechten kunt u contact opnemen met de griffie van de afdeling bestuursrecht van de rechtbank.

Naar boven