Kennisgeving besluit op aanvraag omgevingsvergunning Beekhoek 18 te Achterveld

De gemeente heeft op 16 juli 2019 een besluit genomen op de aanvraag met zaaknummer WABO-2019-166 voor een omgevingsvergunning op locatie Beekhoek 18 te Achterveld. De vergunning is toegekend. Het besluit vervangt het eerder genomen besluit in verband met een correctie op het huisnummer en betreft het bouwen van een woning en bevat de volgende activiteiten:

  • Bouw

Inzage

De stukken zijn ter inzage, daarvoor kunt u een afspraak maken bij het omgevingsloket via de website van de gemeente Leusden: www.Leusden.nl

Procedure

Indien u belanghebbende bent kunt u bezwaar maken tegen het besluit. Vermeldt u daarbij het hierboven genoemde zaaknummer. U kunt het bezwaar richten aan het college van burgemeester en wethouders van Leusden, ter attentie van de commissie voor de bezwaar- en de beroepschriften, postbus 150, 3830 AD Leusden. De termijn voor het indienen van een bezwaar start op 17 juli 2019 en bedraagt 6 weken. Voor meer informatie over de procedure kunt u contact opnemen via gemeente@leusden.nl of telefoonnummer 14 033.

Naar boven