Publicatie besluit ambtshalve opneming van gegevens in de BRP

 

Het college van burgemeester en wethouders heeft het besluit genomen de bijhouding van de persoonslijst(en) van onderstaande perso(o)n(en) op te schorten. Dit betekent dat zij daardoor niet meer als ingezetenen van de gemeente Venray staan ingeschreven.

 

Geslachtsnaam

Voorletters

Geboortedatum

Datum besluit

Sirutavicius

E.

24-01-1993

12-07-2019

 

 

 

 

 

Ingevolge de Algemene wet bestuursrecht kan iedere belanghebbende binnen 6 weken na de datum van publicatie van dit besluit hiertegen een bezwaarschrift indienen bij het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Venray.

 

Dit kan via www.venray.nl/bezwaarschrift-indienen.U logt dan in met uw DigiD-code. Ook kunt u schriftelijk bezwaar indienen. Dat doet u door een gemotiveerd bezwaarschrift te sturen aan burgemeester en wethouders van Venray, Postbus 500, 5800 AM Venray.

 

Het bezwaarschrift dient ondertekend te zijn en tenminste te bevatten:

a. de naam en adres van de indiener;

b. de dagtekening;

c. omschrijving van het besluit, waartegen bezwaar wordt gemaakt;

d. de gronden van het bezwaar.

 

Tevens kan op grond van het bepaalde in artikel 8:81 van de Algemene wet bestuursrecht aan de voorzieningenrechter van de Rechtbank Limburg, sector Bestuursrecht (Postbus 950, 6040 AZ Roermond) worden verzocht een voorlopige voorziening (waaronder schorsing) te treffen, indien onverwijlde spoed dat, gelet op de betrokken belangen, vereist.

 

U kunt ook digitaal een verzoek om voorlopige voorziening indienen bij de genoemde rechtbank via http://loket.rechtspraak.nl/bestuursrecht. Daarvoor moet u wel beschikken over een elektronische handtekening (DigiD). Kijk op de genoemde site voor de precieze voorwaarden.

 

namens het college van Burgemeester en Wethouders van Venray

De teammanager Burgerzaken,

Marijn Jansen

Naar boven