Kennisgeving ex artikel 1.3.1 van het Besluit ruimtelijke ordening inzake voorbereiding bestemmingsplan ‘Kernen Woubrugge-Hoogmade’

In overeenstemming met het bepaalde in artikel 1.3.1 van het Besluit ruimtelijke ordening maken burgemeester en wethouders van de gemeente Kaag en Braassem bekend dat zij voornemens zijn te starten met de herziening van het bestemmingsplan ‘Kernen Woubrugge-Hoogmade’.

Om welk gebied gaat het?

Het betreft zogezegd de kernen Woubrugge en Hoogmade. Het plangebied zal (nagenoeg) gelijk zijn aan dat van het huidige bestemmingsplan voor deze dorpen uit 2007.

Inspraak

Deze kennisgeving is alleen bedoeld om kenbaar te maken dat genoemd bestemmingsplan wordt voorbereid. Betreffende dit voornemen liggen geen stukken ter inzage en er wordt geen gelegenheid geboden om zienswijzen in te dienen. Zodra het bestemmingsplan als (voor)ontwerp gereed is, zal dat gepubliceerd worden. De belanghebbenden zullen bovendien op korte termijn een flyer ontvangen met een uitnodiging voor een of meerdere inloopavonden.

Algemene informatie

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de behandelend ambtenaar, tel. 071-3327272 of e-mail info@kaagenbraassem.nl.

 

Naar boven