Voornemen opschorten BRP persoonslijst

Algemene informatie

Uit onderzoek is gebleken dat de volgende personen waarschijnlijk niet meer wonen op het adres waar zij volgens de Basisregistratie personen (BRP) staan ingeschreven. Zij hebben geen aangifte van adreswijziging gedaan. Het college van burgemeester en wethouders van Leidschendam-Voorburg heeft het voornemen de in de Basisregistratie Personen (BRP) opgenomen persoonslijsten van genoemde personen op te schorten, door toevoeging van de aanduiding ‘vertrokken naar onbekend land’.

 

Abhelakh, Brando Radjeev Parmanande geboren op 10 januari 2001

Achouaibi, Badredin geboren op 28 januari 1975

Markakis, Dimitrios, geboren op 12 juni 1985

Ramlal, Brandon Marc Andrew, geboren op 22 augustus 1991

Ruiz Baez, Melvin Johnson geboren op 18 januari 1995

Stronks, Raymon geboren op 31 maart 1992

Deze personen worden verzocht binnen vier weken na datum van het voornemen te reageren. Reageren kan naar het Klant Contact Centrum (KCC) team burgerzaken. Dit team is te bereiken via info@lv.nl. Het KCC is telefonisch bereikbaar via telefoonnummer 14 070 op maandag tot en met donderdag van 8.30 tot 17.00 uur en op vrijdag van 8.30 tot 16.00 uur.

 

Bij niet tijdig reageren, worden de persoonslijsten in de BRP ambtshalve opgeschort. Dit betekent dan dat deze personen niet meer ingeschreven staan als ingezetenen in de BRP. Dit kan grote persoonlijke en/of financiële gevolgen hebben voor betrokkenen.

 

Naar boven