Gemeente Leusden - Bekendmaking melding van mobiel breken - Berkelwijk 33

Bekendmaking melding van mobiel breken aan de Berkelwijk 33 in Leusden

Burgemeester en Wethouders van de gemeente Leusden hebben op 28 juni 2019 een melding ontvangen van Transportbedrijf Blotenburg B.V. te Lunteren. Het gaat om een melding van mobiel breken in het kader van het Besluit mobiel breken bouw- en sloopafval. De melding heeft betrekking op een melding van mobiel puinbreken betreffende de sloop van een gymzaal en een school in de periode van 19 augustus tot 31 augustus 2019 aan de Berkelwijk 33 in Leusden en heeft zaakkenmerk Z-MLD-2019-4435.

Deze mededeling is ter informatie. Er geldt geen formele procedure om stukken in te zien, om in te spreken, of om een zienswijze, bezwaar of beroep in te dienen en om een voorlopige voorziening te vragen.

Meer informatie

Heeft u vragen? Neemt u dan contact op met de RUD Utrecht via telefoonnummer 030-7023300 of info@rudutrecht.nl. Vermeldt u hierbij het hierboven genoemde zaakkenmerk. Wilt u op de hoogte blijven van publicaties van de overheid over uw omgeving? Abonneert u zich dan via www.overheid.nl op de e-mailservice. U krijgt dan bericht als er een melding of besluit wordt gepubliceerd over een locatie in uw buurt.

 

Naar boven