Wet ruimtelijke ordening - Vastgesteld bestemmingsplan Hoefstraat ong. Heesch

Burgemeester en wethouders maken bekend dat ze besloten hebben om een ontheffing te verlenen voor het overschrijden van de voorkeursgrenswaarde en dat de gemeenteraad van Bernheze op grond van het bepaalde in artikel 3.8 Wet ruimtelijke ordening in zijn vergadering van 27 juni 2019 het bestemmingsplan ‘Hoefstraat ong., Heesch gewijzigd heeft vastgesteld. Tevens besloot de raad geen exploitatieplan voor het bestemmingsplan vast te stellen.

Inhoud

Deze inbreidingslocatie ligt aan de Hoefstraat in Heesch, ten noorden van de tennisbanen. Het plan maakt de bouw van maximaal vier (senioren)woningen mogelijk.

Inzage

Het  vastgestelde bestemmingsplan ligt met ingang van 18 juli 2019 gedurende zes weken op afspraak ter inzage in het gemeentehuis aan De Misse 6 in Heesch. Het plan is digitaal raadpleegbaar en te downloaden via de website www.ruimtelijkeplannen.nl (NL.IMRO.1721. BPHoefstraatong -VG01).

Beroepsmogelijkheid

Binnen de termijn van inzage kunnen belanghebbenden tegen het besluit tot vaststelling van het bestemmingsplan beroep instellen bij de afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA ’s-Gravenhage. Degene die beroep heeft ingesteld kan tevens een verzoek om voorlopige voorziening indienen. Belanghebbenden, aan wie redelijkerwijs kan worden verweten dat zij geen zienswijze tegen het ontwerpbestemmingsplan kenbaar hebben gemaakt, kunnen geen beroep instellen.

Inwerkingtreding

Het vaststellingsbesluit en daarmee het bestemmingsplan treedt de dag na afloop van de beroepstermijn in werking, tenzij binnen de beroepstermijn een verzoek om voorlopige voorziening wordt ingediend. In dat geval treedt het bestemmingsplan niet in werking voordat op dit verzoek is beslist.

Heesch, 17 juli 2019

 

Naar boven