Verleende omgevingsvergunning, plaatsen van een poort, berging met overkapping en het aanleggen van een nieuwe inrit, Gretha Hofstralaan 126, 3136 LS, Vlaardingen

 

Burgemeester en wethouders van de gemeente Vlaardingen maken bekend dat zij de volgende aanvraag voor een omgevingsvergunning hebben verleend:

 

Voor : het plaatsen van een poort, berging met overkapping en het aanleggen van een nieuwe inrit

Met de adressering : Gretha Hofstralaan 126, 3136 LS

Kenmerk : OVXINR-5734

Type aanvraag : omgevingsvergunning regulier

Datum ontvangst : 9 april 2019

Datum beschikking : 9 juli 2019

 

De beschikking treedt in werking met ingang van de dag na bekendmaking (dit is de datum dat de vergunning aan de aanvrager wordt gezonden). Tegen het besluit kunnen belanghebbenden binnen zes weken na verzending van de beschikking bezwaar aantekenen. Het indienen van een bezwaarschrift schorst de werking van het besluit niet. Het bezwaarschrift moet uw naam en adres bevatten, duidelijk maken tegen welk besluit u bezwaar maakt en gemotiveerd, gedateerd en ondertekend zijn. Het bezwaarschrift moet worden gericht aan het college van burgemeester en wethouders, p/a de manager van het team Bijzondere Wetten, Bouw- & Woningtoezicht, Postbus 1002, 3130 EB Vlaardingen.

 

De beschikking en de bijbehorende stukken kunt u digitaal opvragen via het gemeentelijk e-mailadres: waboregie@vlaardingen.nl. van het team Bijzondere Wetten, Bouw- & Woningtoezicht, Postbus 1002, 3130 EB Vlaardingen.

 

Naar boven