ONTWERPWIJZIGINGSPLAN “BUITENGEBIED VAN GEMERTWEG 20 WILBERTOORD”

 

Burgemeester en wethouders van Mill en Sint Hubert maken overeenkomstig artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening bekend dat het ontwerpwijzigingsplan “Buitengebied Van Gemertweg 20 Wilbertoord” ter inzage wordt gelegd.

 

Het plangebied ligt aan de Van Gemertweg 20 in Wilbertoord. Het wijzigingsplan voorziet in de transformatie van het voormalig agrarisch perceel naar reguliere bewoning.

 

Het ontwerpwijzigingsplan met de bijbehorende stukken liggen ter inzage van 17 juli 2019 tot en met 27 augustus 2019. Een uitgeprint exemplaar kan worden ingezien bij de publieksbalie in het gemeentehuis in Mill tijdens openingstijden. Tegen betaling zijn afschriften verkrijgbaar. U kunt het ontwerpwijzigingsplan ook inzien op www.ruimtelijkeplannen.nl, onder ID-nummer: NL.IMRO.0815.WPBuVanGemertweg20-ON01.

 

Gedurende voornoemde termijn van terinzagelegging kan eenieder schriftelijk of mondeling zijn zienswijze op het ontwerpwijzigingsplan kenbaar maken. Een schriftelijke zienswijze richt u aan de burgemeester en wethouders van Mill en Sint Hubert, postbus 7, 5360 AA GRAVE. Voor een mondelinge zienswijze kunt u contact opnemen met de heer R. Harmsen, team Ruimtelijke Ontwikkeling, algemeen telefoonnummer 0485-460300. Zienswijzen kunt u niet per e-mail indienen.

 

Mill, 16 juli 2019

 

Burgemeester en wethouders van Mill en Sint Hubert

 

Naar boven