(Milieu-informatie) Maatwerkvoorschriften Besluit lozen buiten inrichtingen, beschikking (Overschieseweg 201/Parallelweg te Schiedam)

Onderwerp

Op grond van artikel 1.6 Besluit lozen buiten inrichtingen maakt het collegeburgemeester en wethouders van de gemeente Schiedam bekend, dat er maatwerkvoorschriften ingevolge voornoemd Besluit zijn opgelegd ten aanzien van het lozen van grondwater, afkomstig van een bodemsanering ter plaatse van de locatie Overschieseweg 201/Parallelweg.

 

De maatwerkvoorschriften betreffen een nadere invulling van de voorschriften van het bovengenoemd besluit in het belang van de bescherming van het milieu.

Inzage

U kunt de beschikking en de overige van belang zijnde stukken vanaf 21 december 2011 gedurende 6 weken op de volgende plaatsen inzien bij het omgevingsloket, Stadserf 1 maandag t/m vrijdag van 09.00 uur tot 13.00 uur (vrije inloop) en na afspraak op maandag, woensdag en donderdag van 14.00 tot 20.00 uur en vrijdag van 14.00 tot 17.00.

 

De beschikking is ook digitaal te bekijken op de website van de gemeente Schiedam. Zie hiervoor www.schiedam.nl. Vervolgens klikt u onder het kopje ‘snel naar’ op vergunningen en bekendmakingen.

 

Bezwaarschrift

Tegen dit besluit kunnen belanghebbenden ingevolge artikel 7:1 van de Algemene wet bestuursrecht bij ons een gemotiveerd bezwaarschrift indienen. Dit bezwaarschrift moet binnen zes weken na de dag van bekendmaking van het besluit (verzenddatum) worden verzonden, onder vermelding van "Awb-bezwaar" in de linkerbovenhoek van de enveloppe en het bezwaarschrift. Dit bezwaar moet worden gericht aan het College van burgemeester en wethouders van Schiedam, Postbus 1501, 3100 EA Schiedam. U wordt verzocht om tegelijkertijd met het indienen van het bezwaarschrift een afschrift van het bestreden besluit mee te zenden.

 

Voorlopige voorziening

Krachtens artikel 6:16 van de Algemene wet bestuursrecht schorst het beroep de werking van dit besluit niet. Gelet hierop kan – als tegen dit besluit beroep wordt ingesteld – ingevolge artikel 8:81 van de Algemene wet bestuursrecht in verbinding met hoofdstuk 20 van de Wet milieubeheer én in verbinding met artikel 36 van de Wet op de Raad van State, bij de Voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag, een verzoek tot het treffen van een voorlopige voorziening worden ingediend. Wij verzoeken u een kopie van dit verzoek om voorlopige voorziening toe te zenden aan burgemeester en wethouders van Schiedam, Postbus 1501, 3100 EA Schiedam.

 

Voor nadere informatie kunt u contact opnemen met de afdeling Ruimtelijk Gebruik, telefoon 14 010.

 

Naar boven