Omgevingsvergunning (uitgebreide procedure) Oosterveen 73 en 73A in Nieuwleusen

Burgemeester en wethouders van de gemeente Dalfsen maken bekend dat in afwijking van het bestemmingsplan een omgevingsvergunning is verleend met toepassing van artikel 2.12 van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht (Wabo).

 

De omgevingsvergunning heeft betrekking op het realiseren van een extra woonbestemming op het perceel Oosterveen 73 en 73A in Nieuwleusen.

U kunt de verleende omgevingsvergunning met bijbehorende stukken van 19 juni 2019tot en met 30 juli 2019 inzien bij het loket van de eenheid Publieksdienstverlening. Ook kunt u de verleende omgevingsvergunning inzien via www.ruimtelijkeplannen.nl met identificatienummer NL.IMRO.0148.OmBOosterveen73A-vs01. De bestanden zijn beschikbaar op http://ro.dalfsen.nl.

 

Instellen beroep

Tijdens de genoemde termijn kunnen belanghebbenden die redelijkerwijs niet in staat zijn geweest tijdig een zienswijze in te dienen beroep instellen bij de Rechtbank Overijssel, locatie Zwolle, Sector Bestuursrecht, Postbus 10067, 8000 GB Zwolle. Ook kunt u digitaal beroep instellen via http://loket.rechtspraak.nl/bestuursrecht (alleen met een DigiD).

 

Het besluit blijft gelden in de tijd dat uw beroepschrift in behandeling is. Als u dit niet wilt, vanwege een spoedeisend belang of omdat het besluit onherstelbare gevolgen heeft voor u, dan kunt u een verzoek om voorlopige voorziening indienen bij de Voorzieningenrechter van de Rechtbank Overijssel, locatie Zwolle, Postbus 10067, 8000 GB Zwolle.

Voor het indienen van een beroepschrift en een verzoek om voorlopige voorziening moet u griffierecht betalen.

 

Dalfsen, 18 juni 2019

Burgemeester en wethouders gemeente Dalfsen

 

 

Naar boven