Voornemen uitschrijving basisregistratie personen (BRP)

Uit onderzoek van de gemeente Raalte is gebleken dat onderstaande personen niet meer wonen op het adres waar zij volgens de Basisregistratie Personen (BRP) staan ingeschreven.

Het adresonderzoek heeft geen resultaat opgeleverd.

Het college van burgemeester en wethouders heeft het voornemen de bijhouding van de persoonslijsten van onderstaande personen op te schorten. Dit betekent dat zij daardoor niet meer als ingezetenen van de gemeente Raalte staan ingeschreven. Zij zijn niet meer bereikbaar voor overheidsinstanties. Dit kan onder andere gevolgen hebben voor uitkeringen, aanvragen reisdocumenten, subsidies enz.

 

  • 1.

    De heer D. Ciobotaru, geboren 23 april 1984

  • 2.

    De heer J.P.J. Dinius, geboren 17 april 1992

    Op grond van de Algemene wet bestuursrecht worden bovengenoemde personen in de gelegenheid gesteld om informatie te geven over hun feitelijke verblijfplaats. De termijn voor het naar voren brengen van de zienswijze is twee weken en vangt aan één dag na de datum van deze publicatie. Dit kan schriftelijk of mondeling gebeuren. Uw brief kunt u richten aan het College van burgemeester en wethouders van Raalte, Afdeling Domein Publiek, Postbus 140, 8100 AC Raalte. Indien u gebruik wilt maken van de mogelijkheid om uw zienswijze mondeling toe te lichten, verzoeken wij u van tevoren telefonisch een afspraak te maken via telefoonnummer: 0572-347799.

    Na vier weken wordt over het voornemen een definitief besluit genomen. Het formele besluit tot uitschrijving zal tevens op deze wijze worden gepubliceerd.

Naar boven