Voornemen opname gegevens vertrek; mevrouw Pia Middeldorff, Zevenhoven

 

Ten aanzien van mevrouw Pia Middeldorff, geboren op 27-11-1996, adres Nieuwveenseweg 102, Zevenhoven zijn wij voornemens per 19 juni 2019 over te gaan tot ambtshalve opname gegevens over het vertrek, in de basisregistratie personen (BRP) van de gemeente Nieuwkoop, aangezien wij geen enkele informatie hebben verkregen over het huidige woonadres. Volgens artikel 2.39 van de Wet Basisregistratie personen (Wet BRP) moet een persoon die verhuist binnen vier weken voor de beoogde datum van adreswijziging en niet later dan de vijfde dag na de adreswijziging schriftelijk aan de gemeente laten weten wat het nieuwe adres is. Als het zo ver komt dat uw gegevens over het vertrek worden opgenomen kan dat vervelende gevolgen hebben. U kunt dan bijvoorbeeld geen uitkering, rijbewijs of huurtoeslag aanvragen.

Artikel 3:41 lid 2 van de Algemene wet bestuursrecht geeft de gemeente de mogelijkheid om het voornemen tot ’ambtshalve opname gegevens vertrek’ te publiceren als de bekendmaking niet kan geschieden door toezending.

Op grond van de Algemene wet bestuursrecht wordt bovengenoemde persoon in de gelegenheid gesteld om informatie te geven over hun feitelijke verblijfplaats. De termijn voor het naar voren brengen van de zienswijze is drie weken en vangt aan één dag na de datum van deze publicatie. Dit kan schriftelijk of mondeling gebeuren. Uw brief kunt u richten aan het Klant Contact Centrum, Postbus 1, 2460 AA Ter Aar.

Indien u gebruik wilt maken van de mogelijkheid om uw zienswijze mondeling toe te lichten, verzoeken wij u van te voren telefonisch een afspraak te maken, 14 0172.

Na vier weken wordt over het voornemen een definitief besluit genomen. Het besluit tot opname gegevens vertrek zal tevens op deze wijze worden gepubliceerd .

Naar boven