Verleende vergunning evenement Wijkfeest Vogelbuurt Fazantlaan te Schiedam op 7 september 2019 van 16.00 uur tot 22.00 uur.

De burgemeester van Schiedam heeft op 13 juni 2019 een vergunning verleend voor het organiseren van het evenement Wijkfeest Vogelbuurt op de locatie Fazantlaan te Schiedam op 7 september 2019 van 16.00 uur tot 22.00 uur (opbouw vanaf 14.00 uur, afbouw tot 23.00 uur).

Het betreft hier een jaarlijks wijkfeest met diverse kinderactiviteiten en een barbecue met muziek voor de wijkbewoners van de Vogelbuurt.

Vanaf 19 juni 2019 ligt een afschrift van de verleende vergunning, gedurende zes weken gerekend vanaf de datum van het besluit, ter inzage bij het Klant Contact Centrum (Omgevingsloket), Stadserf 1 te Schiedam (alleen op afspraak).

Binnen 6 weken na verzenddatum van de verleende vergunning kan iedere belanghebbende tegen de verleende vergunning een bezwaarschrift indienen. Hieraan zijn geen kosten verbonden. In het (gedateerde en ondertekende) bezwaarschrift moet staan waarom er bezwaar wordt gemaakt tegen de verleende vergunning bent en waarom de bezwaarmaker vindt dat hij/zij rechtstreeks in zijn/haar belang wordt getroffen. Het bezwaarschrift kan worden gestuurd aan de burgemeester van Schiedam, Postbus 1501, 3100 EA Schiedam.

Intussen blijft de vergunning geldig. Als een bezwaarmaker meent dat deze meteen moet worden geschorst dan kan daarvoor een verzoek worden gestuurd naar de voorzieningenrechter van de rechtbank Rotterdam, bestuursrecht, Postbus 50951, 3007 BM Rotterdam. Voorwaarde hiervoor is dat er wel een bezwaarschrift is ingediend. Aan een procedure bij de rechtbank zijn kosten verbonden.

 

 

 

Naar boven