Gemeente Alphen aan den Rijn - verleende omgevingsvergunning: het verbouwen van de voormalig huistal tot woonkamer/keuken, Gemeneweg 20 te Hazerswoude-Dorp, V2018/627

 

Gemeneweg 20 te Hazerswoude-Dorp

2391 NB

V2018/627

het verbouwen van de voormalig huistal tot woonkamer/keuken

Datum verleend: 4 juni 2019

 

Beroepsclausule

Wij maken u er op attent dat belanghebbenden op grond van artikel 8:1 van de Algemene wet bestuursrecht binnen 6 weken een beroepschrift tegen dit besluit kunnen indienen bij de rechtbank Den Haag, sector bestuursrecht, Postbus 20302, 2500 EH Den Haag. De beroepstermijn van zes weken vangt aan met ingang van de dag na die waarop het besluit bij de informatiebalie ter inzage is gelegd (20 juni 2019) (ingevolge artikel 8:1 in samenhang met artikel 6:7, 6:8 lid 4, en 7:1 lid 1 sub d, van de Algemene wet bestuursrecht).

Tegen het besluit van het college van burgemeester en wethouders kan beroep worden ingesteld door: - de belanghebbende die zich tijdig met zienswijzen tot het college van burgemeester en wethouders heeft gewend; - een belanghebbende die aantoont dat hij redelijkerwijs niet in staat is geweest zich tijdig met zienswijzen tot het college van burgemeester en wethouders te wenden.

Voorlopige voorziening

Als u van mening bent dat er onmiddellijk tegen een genomen besluit actie moet worden ondernomen, kunt u, nadat u een bezwaar-/beroepschrift hebt ingediend, op grond van artikel 8:81 Algemene wet bestuursrecht, de Voorzieningenrechter van de Rechtbank te Den Haag verzoeken een zogenaamde voorlopige voorziening te treffen. Een dergelijke voorziening kan bijvoorbeeld de schorsing van het besluit inhouden. Aan een verzoek om voorlopige voorziening zijn echter wel kosten verbonden. Voor nadere informatie hierover kunt u terecht bij de rechtbank. Een verzoek om een voorlopige voorziening dient u te richten aan de Voorzieningenrechter van de Rechtbank, sector bestuursrecht, Postbus 20302, 2500 EH Den Haag.

 

Naar boven