GEMEENTE VUGHT - VERLEENDE OMGEVINGSVERGUNNING UITGEBREIDE PROCEDURE – HOEVENSESTRAAT 23 EN 25

 

Burgemeester en wethouders van Vught maken bekend, dat zij in de afgelopen periode onderstaande aanvraag voor een omgevingsvergunning hebben verleend:

-Hoevensestraat 23 en 25, bouwen van een woning en samenvoegen van twee woningen, UV20184027.

De vergunning is verzonden 12 juni 2019.

Op afspraak kunt u de omgevingsvergunning komen inzien (tel: 14073)

Beroepschrift

Nadat een besluit bekend is gemaakt, kan daartegen een beroepschrift worden ingediend door belanghebbenden (gedurende een termijn van 6 weken). Het beroepschrift moet worden ondertekend en moet ten minste bevatten; de naam en het adres van de indiener, de dagtekening, een omschrijving van het besluit waartegen het beroep is gericht, de gronden van het beroep.

Het beroepschrift kunt u richten aan de Rechtbank Oost-Brabant sector Bestuursrecht, Postbus 90125, 5200 MA ’s-Hertogenbosch. U kunt ook digitaal beroep instellen bij genoemde rechtbank via:loket.rechtspraak.nl/bestuursrecht. Daarvoor moet u wel beschikken over een elektronische handtekening (DigiD). Kijk op de site voor de precieze voorwaarden. Voor het indienen van een beroepschrift is griffierecht verschuldigd. Het beroepschrift schorst de werking van het besluit niet. Als sprake is van een spoedeisende zaak, kunt u tegelijkertijd een verzoek om een voorlopige voorziening indienen bij de Voorzieningenrechter van de Rechtbank.

 

Naar boven