Verleende drank- en horeca- en exploitatievergunning Lusitanos Bar B.V., Hoogstraat 170 te Schiedam

De burgemeester van Schiedam heeft in verband met de van het horecabedrijf Lusitanos Bar B.V. gevestigd aan Hoogstraat 170 te Schiedam op 13 juni 2019 een drank- en horeca- en exploitatievergunning verleend.

De maximaal toegestane openingstijden zijn:

- zondag tot en met donderdag van 07.00 uur tot 01.00 uur

- vrijdag en zaterdag van 07.00 uur tot 04.00 uur

Vanaf woensdag19 juni 2019 ligt een afschrift van de verleende vergunningen, gedurende zes weken gerekend vanaf de datum van het besluit, ter inzage bij het Klant Contact Centrum (Omgevingsloket), Stadserf 1 te Schiedam. (alleen op afspraak)

Gedurende de bovengenoemde periode kunt u tegen de verleende vergunning een bezwaarschrift indienen. Hieraan zijn geen kosten verbonden. In het (gedateerde en ondertekende) bezwaarschrift moet staan waarom u tegen de verleende vergunning bent en waarom u vindt dat u rechtstreeks in uw belang bent getroffen. Het bezwaarschrift kunt u sturen aan de burgemeester van Schiedam, Postbus 1501, 3100 EA Schiedam.

Intussen blijft de vergunning geldig. Als u echter vindt dat deze meteen moet worden geschorst dan kunt u daarvoor een verzoek sturen naar de voorzieningenrechter van de rechtbank Rotterdam, t.a.v. de sector bestuursrecht, Postbus 50951, 3007 BM Rotterdam. Voorwaarde hiervoor is dat u tevens een bezwaarschrift heeft ingediend. Aan de procedure bij de rechtbank zijn kosten verbonden.

Naar boven