WEIGERINGSBESCHIKKING MAATWERKVOORSCHRIFTEN, oprichten van een inrichting, Vaart 2, Gorinchem,

Burgemeester en wethouders van de gemeente Gorinchem maken bekend dat zij de volgende beschikking maatwerkvoorschriften hebben geweigerd.

Op 21 december 2018 hebben wij een melding ontvangen van Living Better Global Trade v.o.f. in het kader van het Activiteitenbesluit milieubeheer. Dit voor het oprichten van een inrichting gelegen aan Vaart 2 te Gorinchem, zijnde een groothandel in non-food horeca benodigdheden. In de melding is verzocht om maatwerk.

 

Inzage

De beschikking en andere ter zake zijnde stukken liggen van 22 mei 2019 tot en met 3 juli 2019 ter inzage

bij de Infohoek van het stadhuis, Stadhuisplein 1 te Gorinchem.

De stukken kunnen worden ingezien:

- op maandag t/m woensdag van 08:30 uur tot 16:30 uur;

- op donderdag van 08:30 uur tot 19:30 uur;

- op vrijdag van 08:30 uur tot 12:00 uur.

 

Bezwaar

Belanghebbenden kunnen op grond van artikel 7:1 van de Algemene wet bestuursrecht bezwaar maken tegen deze beschikking. Het maken van bezwaar dient te geschieden door het indienen van een bezwaarschrift gericht aan de burgemeester en wethouders van Gorinchem, Postbus 108 4200 AC, Gorinchem. Een bezwaarschrift kan worden ingediend gedurende een termijn van 6 weken na de verzending van deze beschikking. Een bezwaarschrift moet worden ondertekend en dient in ieder geval het volgende te bevatten:

- de naam en het adres van de indiener;

- de dagtekening;

- een omschrijving van de beschikking waartegen bezwaar wordt gemaakt;

- de gronden van het bezwaar.

 

Voorlopige voorziening

Op grond van artikel 8:81 van de Algemene wet bestuursrecht kunt u een verzoek doen tot het treffen van een voorlopige voorbij de Rechtbank Rotterdam, sector bestuursrecht, Postbus 50951, 3007 BM Rotterdam. Deze kan een voorlopige voorziening treffen indien onverwijlde spoed, gelet op de betrokken belangen, dat vereist.

 

Naar boven