Gemeente Rhenen - Verleende omgevingsvergunning Bergweg 13

Het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Rhenen maakt bekend dat het in de periode van vrijdag 7 december 2018 tot en met vrijdag 14 december 2018 de volgende aanvraag om omgevingsvergunning heeft verleend:

REGULIERE PROCEDURE

Bouwen en handelen in strijd met regels ruimtelijke ordening

Het verbouwen van de woning, Bergweg 13, Rhenen. Aanvraagnummer 3984465. Datum bekendmaking besluit: 11 december 2018;

 

Ter inzage

U kunt via vergunningen@rhenen.nl vragen om de stukken behorende bij een omgevingsvergunning per e-mail toegestuurd te krijgen. Voor het inzien van de stukken op een computer in het Huis van de Gemeente kunt u telefonisch een afspraak maken via 14 0317.

Bezwaar

Ingevolge de Algemene wet bestuursrecht kan een belanghebbende tegen een besluit, binnen zes weken na de bekendmaking ervan, een bezwaarschrift indienen bij het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Rhenen. Het bezwaarschrift kunt u sturen naar postbus 201, 3910 AE in Rhenen, ter attentie van de commissie bezwaarschriften. Het bezwaarschrift dient te worden ondertekend en tenminste de naam en het adres van de indiener, de verzenddatum, een omschrijving van het besluit waartegen het bezwaar is gericht en uw bezwaren te bevatten.

Voorlopige voorziening

Indien u bezwaar heeft ingediend en er is sprake van spoedeisend belang, dan kunt u tevens op grond van artikel 8:81 van de Algemene wet bestuursrecht een verzoek om een voorlopige voorziening indienen bij de voorzieningenrechter van Rechtbank Midden Nederland, afdeling bestuursrecht o.v.v. voorlopige voorzieningen, Postbus 16005, 3500 DA in Utrecht.

Naar boven