Verleende omgevingsvergunning Laar 31 te Berlicum

Registratienummer 20120185

Verleend op 2 oktober 2017

het wijzigen en in werking hebben van een varkenshouderij

Uitgebreide procedure voor de activiteiten: bouwen, milieu, werk of werkzaamheden uitvoeren en activiteit handelen in strijd met regels ruimtelijke ordening

De omgevingsvergunning is verleend als gevolg van de uitspraak van de Rechtbank Oost-Brabant.

Informatie en procedure

De omgevingsvergunning en bijbehorende stukken liggen op afspraak ter inzage van 20 oktober 2017 tot en met 30 november 2017 in het gemeentehuis. Voor een afspraak kunt u contact opnemen met het team Vergunningen, Toezicht en Handhaving telefoonnummer (073) 553 11 50.

Heeft u direct belang bij deze beslissingen? Dan kunt u binnen zes weken schriftelijk beroep instellen bij de rechtbank Oost-Brabant, locatie ’s-Hertogenbosch, sector Bestuursrecht, Postbus 90.125, 5200 MA ’s-Hertogenbosch. De beroepstermijn vangt aan met ingang van de dag na die waarop het besluit ter inzage is gelegd. Heeft u spoedeisend belang? Het beroepschrift houdt de werking van het besluit niet tegen. U kunt naast het beroepschrift de voorzieningenrechter vragen om een verzoek om voorlopige voorziening. Richt uw verzoek aan rechtbank Oost-Brabant, locatie ’s-Hertogenbosch, sector Bestuursrecht, Postbus 90.125, 5200 MA ’s-Hertogenbosch.

U kunt ook digitaal beroep instellen en/of verzoeken om voorlopige voorziening bij genoemde rechtbank via http://loket.rechtspraak.nl/bestuursrecht. U heeft hiervoor een DigiD inlogcode nodig.

Hiervoor bent u griffierecht verschuldigd.

Naar boven