Vastgesteld bestemmingsplan 't Zand - Beschikking hogere grenswaarden ingevolge de Wet geluidhinder

Burgemeester en wethouders van Roosendaal maken bekend dat vanaf maandag 21 augustus gedurende zes weken ter inzage liggen:

  • -

    het bij raadsbesluit van 6 juli 2017 (gewijzigd) vastgestelde bestemmingsplan ‘t Zand, NL.IMRO.1674.2084TZANDWOONGEBI-0401,

  • -

    de beschikking tot het vaststellen van hogere grenswaarden ingevolge de Wet geluidhinder voor de woonlocatie ‘t Zand, met de hierbij behorende bijlagen. 

Inzage

Op 6 juli 2017 is het bestemmingsplan ’t Zand vastgesteld. Dit bestemmingsplan heeft betrekking op de realisering van een nieuwe woonlocatie tussen de woonwijk Langdonk en de Zundertseweg.

Daarnaast was nog voor één locatie in het plangebied een hogere grenswaarden­procedure nodig ingevolge de Wet geluidhinder. Ook deze beschikking ligt ter inzage. 

Beroep

Tegen het vastgestelde bestemmingsplan kan alleen beroep worden ingesteld door belanghebbenden, die kunnen aantonen dat zij redelijkerwijs niet in staat zijn geweest tijdig een ziens­wijze bij de gemeenteraad kenbaar te maken.

Tevens kan door belang­hebbenden beroep worden ingesteld tegen de wijzigingen, die bij de vaststelling door de gemeenteraad in het ontwerp­bestem­mingsplan zijn aan­gebracht. 

Tegen de beschikking tot het vaststellen van hogere grenswaarden op grond van de Wet geluidhinder kan beroep worden ingesteld door belanghebbenden, die tijdig een zienswijze omtrent de ontwerpbeschikking hebben kenbaar gemaakt, alsmede door belanghebbenden, die kunnen aantonen dat zij redelijkerwijs niet in staat zijn geweest tijdig een zienswijze bij burgemeester en wethouders kenbaar te maken. Tevens kan door belang­hebbenden beroep worden ingesteld tegen de wijzigingen, die in de ontwerpbeschikking van burgemeester en wethouders zijn aangebracht. 

Beroep kan gedurende de hierboven aangegeven termijn worden ingesteld bij de Afdeling bestuurs­rechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA ‘s-Gravenhage, waarbij tevens een voorlopige voorziening (schorsing inwerkingtreding besluit) kan worden gevraagd bij de voorzitter van die Afdeling. 

Meer informatie

Alle hier bedoelde documenten liggen ligt ter inzage bij de balie publiekszaken in het Stadskantoor. Deze kennisgeving met daarbij een verwijzing naar de achterliggende stukken is tevens te vinden op de website van de gemeente Roosendaal www.roosendaal.nl alsmede op www.ruimtelijkeplannen.nl.

Voor nadere informatie: Team ruimtelijke ontwikkeling, dhr. Hans Vergouwen, tel. 14 0165, e-mail hans.vergouwen@roosendaal.nl. of bij de receptie, tel. 14 0165.

Roosendaal, 18 augustus 2017.

Burgemeester en wethouders van Roosendaal,

Mr. J.M.L. Niederer, burgemeester.

R.E.C. Kleijnen, secretaris.

Naar boven